Obavještavamo naše kupce da se artikl 9522-25, set od 3 igračka krokodil, nosorog i nilski konj, povlači s tržišta.

Molimo vas da obavijestite vaše kupce o istome te sporni artikl vratite kako bi ga poslali na uništenje. Obavijest o istome poslali smo vam mailom.

Bogati asortiman proizvoda

Dugogodišnja prisutnost na hrvatskom tržištu, omogućila nam je da stvorimo asortiman u kojem svaki kupac može pronaći nešto za sebe i upotpuniti njegovu već postojeću ponudu. Specijalizirali smo se u kupaonskoj galanteriji, a istu smo nadopunili komplementarnim proizvodima za kućanske potrepštine.

Kupaonica

Naš asortiman orijentiran je na kupaonsku galanteriju u kojoj smo se specijalizirali u širini i sveobuhvatnosti ponude raznih cjenovnih razreda. Kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno da uredite kupaonski prostor i da police u Vašim dućanima budu atraktivne krajnjem kupcu i kako bi kupac pronašao ono što traži. Iz kategorija kupaonskih proizvoda izdvajamo: kupaonsku galanteriju samostojeću i zidnu, wc četke, wc daske, žičani i vakuum program, tuš program, zavjese za tuš i držače zavjesa za tuš, podloge za tuš i kadu, kupaonske tepihe i kante, kupaonski namještaj i ogledala, kozmetičke organizatore i pribor za tijelo, vage, sigurnosni program za starije i rezervne dijelove.

Kućanstvo

Radi potrebe tržišta asortiman smo proširili i upotpunili sa komplementarnim proizvodima iz sektora kućanskih potrepština. Prvenstveno orijentiranih na organiziranje prostora u domu i pomoć pri kućanskim poslovima i odlaganju stvari. Proizvodi iz kategorija sušenja, glačanja, vješalice, spremanje, košare za rublje, kante za smeće, čišćenje, ljestve, otirači, kuhinja i razni drugi.

Postanite naš poslovni partner!

Ostvarite pristup našem webshopu sa više od 3000 artikala u asortimanu.