Naši kupci & poslovni partneri

Zadovoljstvo naših kupaca i kontinuirana suradnja s njima naša su misija.

Prilikom izbora novog asortimana to je naša misao vodilja. Kupci Megalant asortimana su i mali i veliki dućani, poznati trgovački lanci, kao i dućani s kućanskim potrepštinama iz susjedstva, kako bi naši proizvodi bili dostupni kućanstvima u raznim dijelovima lijepe naše. Među kupcima s kojima ostvarujemo dugogodišnju suradnju izdvajamo:

Klijenti o nama

Ljiljan S, Kutina

Pouzdan partner sa pristupačnim cijenama i odličnim asortimanom!

Bau Market, Kosovo

Dear All,

I’m writing this review letter for of Megalant. We have been working with them since some years ago, regarding bathroom accessories, and have always been completely satisfied. They do an excellent job, are always punctual, share professional knowledge, and have the best possible price-quality ratio.

Građa, Solin

Veliki izbor potrepština za kućanstvo, brza i kvalitetna isporuka, stručan i kvalitetan tim za suradnju.

Erlić commerce, Biograd

Jednostavno dobar i pouzdan partner.

Đurkin, Čakovec

Brza i profesionalna servisna služba, opširna i kvalitetna ponuda, isporuka u dogovorenom roku.

Aqua elektro, Đakovo

Veliki izbor kvalitetnog i cijenom pristupačnog asortimana, brza i jednostavna narudžba preko Webshopa. I ono najbitnije brzo rješavanje reklamacija.

Honko, Velika Gorica

Kao poslovni partneri pružate dugu i uspješnu suradnju. Imate širok i kvalitetan asortiman robe potrebne za opremanje kupaonice. Brza isporuka robe i uvijek izlazite u susret s nastalim problemima, odnosno reklamacijama, ukoliko ih ima.

Frak, Karlovac

Megalant d.o.o. pripada grupi poslovnih partnera s kojom bi svatko surađivao. Imaju širok asortiman te prodajne proizvode koji zadovoljavaju želje i zahtjeve naših kupaca. Veoma su uslužni i ažurni u isporuci istih proizvoda.

Ideal plus, Zagreb

Kao dugoročni partner, tvrtka Megalant d.o.o., upotpunjuje kvalitetom i podrškom naše standarde i kvalitete koji su bazirani na dugoročnosti i transparentnosti.

Postanite naš poslovni partner!

Ostvarite pristup našem webshopu sa više od 3000 artikala u asortimanu.